Vi er novicer, og på første år af dyrkning af diverse grøntsager, sådan for alvor. Ideelt skal vi jo lave vores egen mad, men realistisk set bliver det – i starten – lidt eksperimentelt.
Vi dyrker (naturligvis) efter økologiske pricipper og har prioriteret at få gang i tomater, kål og bønner. Vi har to indhegninger med bede, der er anlagt efter ‘no-dig’ princippet. Det vil sige at man fræser/pløjer ikke, men tilfører gødning(organisk)/muld år efter år. Første år anlægges bedene på udrullet pap – for at holde ukrudt væk fra de nye bede.
Vi kommer nok aldrig i mål med en businesscase der viser overskud. Vi har investeret mange penge i maskiner/hegn/slanger/drivhuse osv. der skal afskrives før vi nærmer og noget der ser fornuftigt ud. Det svarer til ca. 3000-4000 broccoli der skal spises før vi når dertil – trods alt en del.
Men i det omfang at vi er så dygtige (heldige) at få produceret mere end vi kan spise selv, så sælger vi til venner, familie og naboer til Netto priser. Fra jord til bord, til afhentning i Trekroner når det er aktuelt.
Send en mail til fruen: her hvis du vil have besked når/hvis vi har noget til overs